HardwareWebwinkel.nl

Moest een NVMe kaartje uitlezen dus een leuke adaptertje gezocht met wat opties en besteld bij de goedkoopste shop welke hem next day kon bezorgen (read on below how that went).

Shop zelf is duidelijk, niet duur en wat je mag verwachten van een webshop.

Well.... Ten eerste, niks ten koste van HardwareWebwinkel.nl, dit is vooral een "rant" naar GLS en PostNL.

Het plan was dat ik de kaart de volgende dag in huis had (vrijdag) en was ook in de ochtend op het tijdstip dat de bezorger langs zou komen aanwezig.
Vervolgens staat de buurman rond 10 uur voor de deur met een niet thuis briefje voor mijn adres, waar het pakketje bij een andere buur afgeleverd zou zijn en ik er vrij zeker van ben dat die andere buur al een weekje ofzo op vakantie was...
Juist...
Dus we bellen braaf even naar GLS, vrijdag, zaterdag, etc. waarbij elke keer belooft wordt dat er terug gebeld gaat worden, wat uiteraard nooit gebeurd.

Anyways, uiteindelijk contact gezocht met HardwareWebwinkel.
Na dit contact met Maurice heeft hij een een 2de kaart verstuurd en op mijn verzoek via brievenbus post verstuurd.

Kleine opmerking hier, aangezien dit gaat over verzending.
Ik ga er ook vanuit dat het kaartje eventueel uit doos is gehaald om het in een envelop te passen.
Dit vind ik meer dan prima en juist een geweldige service, in tegenstelling tot een mede tweaker hier ergens onder.
Deze tweaker vond het niet kunnen dat hij 3 identieke Noctura doosjes niet gekregen heeft, hoewel het hele grote doosjes waren voor iets heel kleins wat via de brievenbus kon.
Sja, waar je maar moeilijk over kan doen he?

Aaaanyways... On to PostNL.
Het is nu 19.00. Zaterdag. Volgens de track en trace zou het nog steeds vandaag in de bus moeten vallen, but I guess we all know already that that ain't going to happen.

Dus de conclussie hier, HarwareWebwinkel heeft hier alles okee gedaan en zowel GLS en PostNL zijn zwaar k*t. Pardon my French.

Update:
Dinsdag, 11 uur 55. 10 dagen verder. Zo juist heeft PostNL mijn huis eindelijk weten te vinden.
Ik snap, ongeveer midden in Amsterdam wonen is natuurlijk zo een uithoek in Nederland, daar kom je als pakket vervoerder niet zo heel snel en makkelijk!

Dear Tweakers, ideetje om ook een aparte "Shop review" te plaatsen voor de vervoerders? Dit is echt Godsgeklaagd.

Enige opmerking die ik kan maken is dat het contact zoeken in eerste instantie wat moeilijk verliep, maar dit begrijp ik volledig als je als webshop alleen of met klein team moet pm gaan met zulke unrelyable vervoerders. Zou mij bijna een dagtaak lijken.

So no complaints here at all either.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops