Computer-Bestel

Toen ik mijn computer kreeg was hij heel netjes en ook goed optijd aangekomen! Alles zat erbij en na eventjes mailen had ik ook gevonden hoe ik de rgb fans kon aanpassen. (Mij werd verteld via de mail dat er een rgb controller bij zou zitten maar dit kon gewoon via het moederbord! Dit vond ik helemaal prima)

Hij was op tijd , en was ook zeer goed ingepakt! Er kon zeker weten niks kapot in gaan.

Nadat ik mijn pc heb gekregen is hij kort daarna helaas kapot gegaan, een foutje in het moederbord. Voordat we dit wisten heb ik een week uitvoerig gemaild met de klantenservice die mij toen vertelden de pc op te sturen, ik vond dit al best lang duren. Toen ik mijn pc had opgestuurd werd mij verteld dat de afdeling reparaties door ziekte is getroffen , dit kan natuurlijk gebeuren. Maar ik zit nu al weer zon 2 1/2 week zonder pc thuis en ik vind dit heel lang duren, ik denk dat dit sneller was geweest als de mailtjes iets sneller werden beantwoord ipv 2 dagen of 1 dag later. Soms werden de mailtjes wel snel beantwoord (binnen een kwartier zelfs!). Maar ik heb gister een mail gekregen dat mijn pc waarschijnlijk gister opgestuurd zou worden. Ik heb helaas geen track en trace ontvangen en nu is het de volgende dag en is de winkel gesloten en heb ik nog steeds niks gehoord over mijn pc! Zo lang duurt het toch niet om een pakketje om te sturen? Voor de rest was alles wel prima de levering en snelheid van de levering was top! Ook werd alles netjes meegeleverd alleen zou ik wel echt een snellere klantenservice willen!

Scorekaart voor Computer-Bestel