AlgemeenMonitor besteld. Kwam er na betalen achter dat deze in mijn winkelmandje 25 euro duurder was geworden. Via de chat gevraagd of we hier wat aan konden doen. Dit kon echter niet, dus ik heb ze de bestelling laten annuleren. Een half uur later was het product weer 25 euro goedkoper geworden, dus ze konden weldegelijk voor mij iets betekenen.
Dan de terugbetaling: je moet handmatig een mailtje sturen met je naam en rekeningnummer. Vreemd vond ik, want ik had per creditcard betaald. Later zag ik dat echt helemaal onderaan stond dat ik als ik met creditcard betaald had ik alleen moest laten weten dat ik geld terug wil. Dus opnieuw een mailtje gestuurd. Inmiddels al 5 dagen op mijn geld aan het wachten... Duurt mij allemaal te lang anno 2019. En gezien de andere reviews denk ik dat ik de komende maand mijn 550 euro nog even niet zie verschijnen op mijn rekening.
Nadat er eerst al wordt gelogen over dat ze het product niet goedkoper kunnen aanbieden, is de manier waarop je je geld terug moet krijgen verschrikkelijk ouderwets en lastig. Daarnaast krijg je vrijwel nergens een bevestiging over en moet je dus maar hopen dat alles goed is aangekomen. Een beetje bedrijf zou investeren in een degelijk systeem.