4Launch

Is helaas niet meer de shop die het vroeger was met grote eigen voorraad en goede prijzen, maar bestel er zo nu en dan nog wel eens wat.

In dit geval ging het om 11 beeldschermen. 4Launch was de goedkoopste met 149 euro per scherm. 3 stuks op voorraad, dus ik bestel eerst 3, "vandaag (vrijdag) besteld, woensdag in huis". Kan ik die andere 8 elders bestellen voor 160. Na bestelling staat de voorraad weer op 10+ stuks voorraad, ook "vandaag besteld, woensdag in huis". Dus nog maar 8 stuks bestellen voor 149.

Zaterdagochtend: DHL, 3 schermen uit Eindhoven, blijkbaar hebben ze toch eigen voorraad.
Dinsdagochtend: mailtje van 4Launch, de bestelling van 8 schermen was niet goed verwerkt bij het magazijn maar wordt vandaag verzonden. Paar uur later verzendbevestiging met 8 UPS codes in de mailbox, vandaag idd 8 pakketjes uit Duitsland. Ik had ze niet eerder verwacht, maar blijkbaar dacht 4Launch daar anders over.

Prima op tijd geleverd, de eerste 3 schermen zelfs eerder dan verwacht. Mailen blijkbaar ook achter bestellingen aan als er vertraging zijn met levering, zouden meer shops moeten doen.

Edit: een van de 3 schermen had doos beschadigd, maar had geen invloed op het product. Vandaag trek ik de zwarte folie van 2 schermen die samen verzonden zijn, er zit een gat in 1 van de dozen en scherm heeft daar maar 5cm piepschuim en is dus kapot. Jammer dat er zo met dozen wordt gesmeten, hetzij bij DHL, hetzij in het magazijn. RMA traject gestart, benieuwd naar de afhandeling daarvan...

Inmiddels de afhandeling van 4Launch mbt de RMA: Allereerst geen status update vanuit 4Launch, moest er zelf achteraan. Ten tweede stellen ze dat ik binnen 48 uur had moeten melden, ik krijg nu 20 euro korting op een nieuw scherm als "coulance".

48 uur op een scherm waar ze in het magazijn mee gooien en hopen dat het goed aankomt bij de klant. Laatste keer dat ik hier besteld heb, bah. Kan helaas geen review meer aanpassen.

Scorekaart voor 4Launch