Telefoonwereld.nl

Product bij telefoonwereld.nl gekocht omdat ze goedkoop leken te zijn en ze beloofde dat het product de volgende dag geleverd zou worden. Aangezien het niet op voorraad was bij de webwinkel klopt hun hele administratie niet. Ze laten je dus onder valse voorwaarden bestellen. Waardeloos.

Ik kreeg vanaf het moment van bestelling meteen een POST NL melding in mijn post nl app dat de telefoon geleverd zou worden. Elke dag werd er een verwachte leverdatum gegeven die + 1 dag was. uiteindelijk is de telefoon dus nooit geleverd omdat de order geannuleerd is omdat de telefoonwereld deze niet op voorraad had.

Telefoon besteld begin september. er stond bij: Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis. Na 3 dagen nog niet bezorgd. Ik heb gebeld. ineens bleek de telefoon niet op voorraad te zijn. Dat er een fout wordt gemaakt dat kan, maar dan wil je als klant een berichtje telefonisch of per mail krijgen dat het wat langer duurt omdat er een fout gemaakt wordt. maar daar doen ze blijkbaar niet aan. Toen heb ik gevraagd of ik het geld terug kon krijgen. Nou dat kon aangezien het niet mijn schuld was. Daarom zouden ze het geld binnen een paar dagen over storten. Ik heb de week er op weer gebeld omdat het geld nog niet is terug gestort. Omdat ze dachten dat het pakket in het sorteer proces vast was gelopen. (wat niet mijn probleem is) wilden ze mijn geld niet terug storen. Ik moest 1 dag wachten en dan zouden ze mij terug bellen en aangeven wat de status is. Ze belde mij dit keer inderdaad terug en werd verteld dat ze het verder uit moesten zoeken en dat ik nog een dag moest wachten. De volgende dag heb ik geen telefoon gekregen en een dag gewacht. Daarna zelf weer gebeld. Toen werd verteld dat ik het geld zou terug krijgen. Ze zou persoonlijk zorgen dat het geld met spoed werd over geboekt. Uiteindelijk heb ik mijn geld terug maar heeft vanaf aanschaf van toestel wel 2 weken gekost. Mijn ervaring: Totaal geen communicatie naar de klant en geen begrip voor de klant. Ik heb nog nooit zo'n waardeloze afhandeling gehad na een aankoop

Scorekaart voor Telefoonwereld.nl