AlgemeenTLDR: Veel show, weinig voorraad. Mooi weer spelen, maar je uiteindelijk aan opties van 20pct boven je genoemde budget willen helpen. Knappe winkels in o.a. Naarden, maar zouden deze tent niet aanraden.
En wel hierom.
We zijn langs gegaan op een zaterdagmiddag, omdat een bepaald TV-model volgens de site 'op voorraad was'.
Rondgekeken. Afweging gemaakt (i.p.v. de beoogde 43" kon ik de vrouw porren voor 55"!) Toen de deal, want ook een groter modelletje was volgens de site op voorraad.
Letterlijk 15> minuten (duidelijk zichtbaar) staan wachten op een beschikbare verkoper. Alle 4 de verkopers waren gesprek met (potentiële klanten. Omgevings-awareness? Voorbeeld: 1 verkoper was hele redevoeringen aan het houden alsof hij college gaf: 'Dus probleem x heeft Sony opgelost met <heel verhaal>, terwijl Samsung dit heeft opgelost met <heel verhaal>'.
Toen was het 55" model 'helaas niet op voorraad, we zijn zo hard gegaan dit weekend!'. Een ander 55"-model dan? Alleen een veel duurdere. We konden later in de week wel even bellen, want hij wist niet wat hij de week erop zou binnenkrijgen...
Terwijl het gewenste model gewoon via de site te bestellen was!
Laten je veel te lang wachten, als je dan geholpen wordt zit er een motief achter de aangeboden oplossingen die niet 100pct pro-klant is.
Beste heer/mevrouw,
Spijtig om te vernemen dat uw bezoek aan onze winkel geen succes was! Dat horen we uiteraard liever niet.
Wij bespreken graag met de desbetreffende winkel wat er fout is gegaan, kunt u mij wellicht laten weten wanneer u bent langsgekomen en in welke van onze modellen u interesse heeft/had?
Ik zie uw reactie graag tegemoet via orderdesk@plattetv.nl!
Tim
PlatteTV