AO.nl

Ik wilde een vrieskast bestellen. Na lang vergelijken, had ik m'n keus gemaakt. De gewenste vriezer bleek het goedkoopst bij AO te zijn. Het bedrijf was mij echter onbekend, maar de laagste prijs en volgende dag geleverd trokken mij alsnog over de streep. Dus ik besloot m'n bestelling bij ze te plaatsen.

Afrekenen kon via Paypal. Even later kreeg ik vervolgens een SMS met verwachte bezorgtijd. De bezorgers bleken ook netjes binnen de aangegeven tijd aan de deur. De vriezer moest naar de zolder waar het goed geïsoleerd is. Echter, de vrij grote vriezer bleek net niet door m'n trapgat te passen, alhoewel de bezorgers normaliter niks naar boven brachten. Ze konden het achterlaten, en dan zou ik wel wat op bedenken.

Ik bedacht mij vervolgens dat ik de vriezer ook in m'n berging op begane grond kon plaatsen. Toen las ik vervolgens in de specificaties van de nieuwe vriezer dat hij z'n werk niet kan uitvoeren wanneer temperaturen beneden 10 graden zakken. Met een ongeïsoleerde berging bij winterse temperaturen kan dat dus problematisch zijn.

Ik ging vervolgens kijken naar een andere vriezer welke bij onder vriestemperaturen nog steeds kon functioneren (Beko). Na enig vergelijkingen, bleek ook deze vriezer wederom het goedkoopst bij AO te zijn.

Dezelfde dag telefoontje naar AO gepleegd, met de vraag of ik de vriezer, welke vandaag geleverd was, direct kon omruilen voor een andere vriezer van ze. Dat was geen probleem. Enige minuten later kreeg ik ook van Paypal het bericht dat het verschil in aankoopprijs teruggestort was! De volgende dag kon je het bezorgbusje via track & trace op kaart volgen. Prima in de aangegeven tijd, kwamen ze de net geleverde vriezer na uitleg ophalen. En gelijktijdig werd m'n nieuwe vriezer ook geplaatst.

Ik moet zeggen, voor een nog vrij onbekend bedrijf ben ik onder indruk van hun klantenservice, snelle afhandeling en souplesse. Daar kan menig bedrijf nog een voorbeeld aan nemen!

Beste Hatsieflatsie,

Hartelijk dank voor het zo uitgebreid delen van je ervaring met ons en superfijn om te zien dat je zo blij bent omdat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen ☺ Joepie!

We doen ons best om je blij te maken met scherpe prijzen, leuke acties en een spoedige levering. Heel erg fijn dat jij het ook als prettig ervaren hebt!
Ik vind het heel erg leuk om van de gehele levering te zien hoe je het ervaren hebt.
Normaliter leveren we alle apparaten tot 4 hoog zonder lift, op voorwaarde natuurlijk dat het allemaal past en veilig is. In jouw geval paste het net niet, maar dat heb je zelf ook mede opgelost door te kiezen voor een ander model, wat toevalligerwijs ook beter uitkwam met de temperaturen. Top, fijne samenwerking! ☺

Helemaal leuk om te zien dat we je blij hebben kunnen maken! Welkom bij AO ☺ Veel plezier met je nieuwe vriezer, en wellicht tot de volgende keer!

Roos van AO

Scorekaart voor AO.nl