HelloTV

Ik had nog geen ervaring met PlatteTV. Eerlijk gezegd, was het niet de naam die mijn aandacht trok om daar een keer te gaan kijken. Ik ben blij dat ik er toch ben gaan kijken! Zoals de naam al doet vermoeden, verkopen zij voornamelijk tv's. Hierdoor ligt hun expertise ook grotendeels op dit gebied. Ik merkte dat ik echt met iemand aan het praten was, die er ook daadwerkelijk verstand van heeft. Ik vind dit enorm prettig! Er zijn zoveel tv's in meerdere prijsklasse, dat het moeilijk is om uit te zoeken welke tv('s) bij mijn wensen passen. Ik ben hier uitstekend mee geholpen en niet onbelangrijk... er werd mij ook nog een goede deal aangeboden.
De tv werd gratis bezorgd. Dus geen gesleep met een grote doos, die in mijn kleine autootje moet worden gepropt.

De verzending was prima. Vooraf krijg je e-mails en sms'jes over de bezorgdatum en tijd.

Ik heb de klantenservice voor klachten gelukkig niet nodig gehad. Hier kan ik dus geen mening over geven, maar de klantenservice in de winkel is prima! Ik had kabeltjes gekocht, die te kort bleken te zijn. Zonder problemen werden deze omgeruild voor langere kabels.
Ook werd mijn besluiteloosheid beloond met een kop koffie. Ik kreeg rustig de tijd om na te denken over de verschillende opties die mij waren aangeboden. Een eventuele keuze hebben ze geheel aan mij over gelaten. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Scorekaart voor HelloTV