CD-ROM-LAND Breda

Hun site is prima op orde. Het is makkelijk de producten te vinden. Het samenstellen van mijn nieuwe pc was dan ook zo gedaan.

Maar:

Ik ben erg teleurgesteld in de levering. Op de site was alles op voorraad en zou dus de volgende dag geleverd worden. Niet dus. Op de dag van levering kreeg ik een mailtje dat alles nu werd meegegeven aan de pakketdienst. Levering was nu overmorgen zonder overleg. Ik heb meteen een mail gestuurd dat op deze dag niet geleverd kan worden. Kreeg een mailtje terug dat het vervelend voor me was en dat ik het zelf kon oplossen via een linkje met Post-nl

Cd-rom-land krijgt 4 sterren voor hun site.
Sterretje eraf voor de levering.

De levering was niet op tijd verzonden. De nieuwe verzenddatum was niet besproken, waardoor deze ook geannuleerd moet worden. Bij aanspreken hierop, kon ik dit zelf gaan oplossen met de post.

Inmiddels heb ik een mailtje met excuses gekregen, maar blijft onduidelijk waarom er vertraging is. Dit gaan zij vragen aan hun afdeling ict.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda