Superwinkel.nl

Mijn ervaring met Superwinkel is niet goed. Op de website zagen wij een zwarte Eastpack Out of office rugzak. Deze hebben wij besteld. We kregen teen verkeerde Eastpack Out of office rugzak, een zwarte tas met witte stippen. Dit was niet het product die we verwachten. Voor een oplossing heb ik contact opgenomen met de klantenservice van superwinkel. Ze vertelden dat het onze fout was dat we een verkeerd product toegestuurd kregen. Op de foto waren de witte stippen niet zichtbaar en ook in de beschrijving was dit niet zichtbaar. En het was ook niet op de factuur zichtbaar. Ik heb gister telefonisch en per mail gevraagd naar een oplossing. En vandaag heb ik ook gebeld. Superwinkel erkent niet hun fout. Superwinkel wil niet de retourkosten van het terugzenden voor hun rekening nemen. De desbetreffende Eastpack Out of office rugtas hebben ze inmiddels van hun website gehaald. Ik voel me oneerlijk behandeld. Ik zou deze winkel bij niemand aanbevelen, omdat je niet het juiste product krijgt toegestuurd en de klantenservice niet hun fout erkend en met een eerlijke oplossing komt.

Leveren een verkeerd product. Op de website waren de zwarte stippen niet zichtbaar en de witte stippen stonden ook niet in de omschrijving en staat tevens niet op de factuur.

Klantenservice erkent niet de door hun gemaakte fout, zijn niet empatisch en komen niet met bevredigende oplossing.

Scorekaart voor Superwinkel.nl