AlgemeenTot op heden heb ik iedere bestelling, waarbij ik extra betaal om het vandaag bezorgd te krijgen, niet die zelfde dag bezorgd gekregen. Ze komen de service die ze bieden dan ook niet na, maar brengen er wel kosten voor in rekening, die je nit terug krijgt. Dat is schandalig en pure oplichting! Bestel hier dan ook niets, als je het dezelfde dag nog geleverd wilt hebben.
VerzendingTot op heden heb ik iedere bestelling, waarbij ik extra betaal om het vandaag bezorgd te krijgen, niet die zelfde dag bezorgd gekregen. Ze komen de service die ze bieden dan ook niet na, maar brengen er wel kosten voor in rekening, die je nit terug krijgt. Dat is schandalig en pure oplichting! Bestel hier dan ook niets, als je het dezelfde dag nog geleverd wilt hebben.
KlantenserviceNa voorgelegd te hebben dat ik de extra verzendkosten terug wil hebben omdat ze de geboden service niet geleverd hebben, wordt je doodleuk verteld dat je dan maar het product terug moet sturen. Een waardeloze service. Totaal niet klntgericht.