AlgemeenKingston Micro-SD kaarten besteld via de app van Bol.com. Als je even niet oplet bestel je bij een partner zoals het bij mij ging. Krijg je (1 werkdag eerder, plus-punt) namaak kaarten uit China (die ze niet op hn eigen webshop of bol.com verkopen).
Kort zoekactie bleek ik niet de alleen te zijn bij die webshop.
Dit aangekaart bij Bol.com en ook vertelt dat ik niet de enige ben die wordt opgelicht door het bedrijf.
Kijk dus erg uit met bol.com.
Ze doen weinig met oplichting (wat ze doen overkomen) en veel hulp bieden ze ook niet als je per ongeluk iets gekocht hebt via een partner.
Ook mag je blijkbaar geen reviews achterlaten bij de partners. Hiervoor moet je uitgenodigd worden in een mail (ik heb gek genoeg niks ontvangen...)
De levering was er eerder dan vermeld. Dus een snelle verzending.
Alleen als het verkeerde wordt opgestuurd en vervolgens de retourzending pas na ruim een week wordt geaccepteerd. Kan ik niet meer geven dan 1 ster.
Bij de klantenservice werd ik netjes doorverwezen naar de partner, regel het maar met hun. Dat je wordt opgelicht maakt blijkbaar niet veel uit.
De partner reageerde na een dag. Uiteindelijk kwam het erop neer dat ze maar moest terug sturen zodat ze het konden onderzoeken.
Zo gezegd zo gedaan, pakket opgestuurd. paar dagen nadat het pakketje volgens track-and-trace was aangekomen nog steeds niks van ze gehoord.
Dus maar weer een mailtje versturen. Ik kreeg een simpel mailtje terug dat ze hebben het erg druk hadden, maar einde van de week zal het behandeld zijn (was woensdag).
Vrijdag eind van de dag, nog niks van gehoord. Dus maar weer contact gezocht met bol.com. Die gaven ze nog een kans (nadat ik ben opgelicht en meer dan een week mocht wachten totdat ze de retourzending goedkeurde).
UIteindelijk hadden ze maandag retourzending goedgekeurd.
Bol.com krijgt 1 extra ster omdat de klantenservice (chat) 24/7 open is. Soms moet je een tijdje wachten, maar dat neem ik voor lief als ik na kantooruren contact kan hebben met de klantenservice.
Jammer alleen dat die klantenservice ophoud bij de partners...