AlgemeenOverzichtelijke website, makkelijk bestellen.
Maar ook een onduidelijkheidje over de rol van locatie Apeldoorn, zie opmerkingen klantenservice.
Mijn bedoeling was twee lenzen te kopen bij CameraNu en hiervoor twee lenzen als occasion in te ruilen. Hierover met ze gemaild. Dat inruilen wilde ik op locatie Apeldoorn doen, terwijl ik de eerste lens al via internet bij ze bestelde.
Per abuis is de inruil niet bij CameraNu gedaan maar bij CameraTools die ook afhaallocatie is voor CameraNu in Apeldoorn. Meer zijn ze ook niet, blijkt naderhand, het is gewoon een eigen winkel. Op de website van CameraNu wekken ze een iets andere indruk.
Bij CameraNu heb ik dus uiteindelijk alleen 1 objectief gekocht en dat is keurig verlopen.
Wel heb ik uitgebreid gemaild met CameraNu. In de eerste plaats over de onduidelijke relatie met CameraTools. Daarnaast was ik teleurgesteld over de geboden inruilprijs toen ik zag wat de werkelijke waarde nog is van de lenzen. Bij een aanschaf van 950 aan nieuwe lenzen had ik meer verwacht.
Over beide punten hebben we uitgebreid met elkaar gemaild en ben ik netjes te woord gestaan. Hun standpunt is niet de mijne, wel duidelijk.