AlgemeenOngelooflijk, ik heb er bijna geen woorden voor. Terwijl in deze moderne tijd overal de klantenservice, vriendelijkheid en behulpzaamheid erop achteruitgaat. Doet platteTV net het omgekeerde,waarvoor respect. Had de Sony KD-55XF8505 besteld voor een zeer scherpe prijs, blijkbaar was deze niet meer beschikbaar. Toen kreeg ik de Sony KD-55XF8599 aangeboden voor een lichte meerprijs, toen ik hier geen interesse in toonde kwamen ze met het voorstel de Sony KD-55XF8599 te leveren voor dezelfde prijs als de Sony KD-55XF8505 en vroegen me daarna een mooie beoordeling na te laten. Alles is in orde, TV werkt perfect, zeer tevreden mee. Nogmaals dank.
VerzendingNa bevestiging van het order tegen de avond, de dag erna geleverd door postNL door onze vaste chauffeur. Topservice zoals het moet
KlantenserviceOngelooflijk, ik heb er bijna geen woorden voor. Terwijl in deze moderne tijd overal de klantenservice, vriendelijkheid en behulpzaamheid erop achteruitgaat. Doet platteTV net het omgekeerde,waarvoor respect. Snelle reactie en snelle oplossingen vanuit platteTV en medewerker Tim. Topservice