AlgemeenBij toeval terecht gekomen op de site van Buybestshop en aangenaam verrast.De door mij gezochte televisie bleek op voorraad voor een zeer aangename prijs.Uitstekend te woord gestaan en geholpen door mevrouw van de klantenservice.Eenvoudig bestelproces en na betaling keurig op de hoogte gehouden van betaling ontvangen etc..Na enkele dagen al bericht van moment van levering en in het aangegeven levermoment keurig afgeleverd. De tv werd eerst gecontroleerd, alvorens men 'afscheid' nam.Kortom: niets dan lof over Buybestshop en zal dit bedrijf zeker aanbevelen vanwege de persoonlijke, uitstekende benadering.Klasse!!
Jurjen van der Geize, Oldenzaal.
Na betaling meteen bevestiging ontvangen dat het voldaan was en kort daarna mededeling omtrent moment van levering.De televisie werd keurig op het aangegeven moment afgeleverd.
KlantenserviceJa, het wordt eentonig de lofuiting aan het adres van Buybestshop, maar wat goed is moet goed blijven.
In mijn contact met dit bedrijf heb ik het persoonlijk contact als zeer prettig ervaren.Zeer goed tewoord gestaan door mevrouw van klantenservice en zeer vriendelijke ervaringen tijdens aflevering.