AlgemeenIk wordt altijd goed geholpen door de collegas van CD-romland, zowel in store als online met vragen over bepaalde artikelen. Maar aangezien ik toch op rij afstand van de winkel ben kies ik vaak om zelf langs te komen.
Scherp in prijzen, snel en duidelijk in de levering, denken goed mee in de winkel met wat goed samen zou gaan, en wat niet., weten waar ze het over hebben.
Overall een winkel met personeel dat weet waar ze het over hebben, en niet doen alsof.
Verzendingen altijd snel en duidelijk verzonden, als het een pakketje is krijg je gelijk je T&T code, past het door de brievenbus, dan kun je er eigenlijk toch wel van uit gaan dat het er de volgende werkdag is, en anders ligt het aan de postservice; )
Klantenservice(Over aankoop in de winkel. Geen ervaring met online service, nooit nodig gehad.)
Superklantenservice! Had een moederbord gekocht, hadden ze op dat moment niet op voorraad in de fysieke winkel. Is me een kop koffie aangeboden en zijn ze voor mij op en neer gereden om het in het magazijn te halen.
Later bleek het bord (was ongeopend, gloednieuw) een fabrieksfout te hebben waardoor de RBG headers allemaal kapot waren. Na een tijdje zelf geprobeerd hem te repareren toch maar terug gegaan naar de winkel, uiteindelijk hebben zij mijn pc volledig opnieuw in elkaar gezet en een (junk en bloat apps vrije) Windows installatie gedaan, geen kosten aan verboden geweest.
Applaus voor het professionele en aardige personeel. En zekers, tot de volgende!