CampusShop.nl

Het is natuurlijk makkelijk om een belletje te plegen dat je een reparatie nodig hebt voor je laptop. Dit had ik gedaan want ik had 'snelle' studenten service erbij. Maar het resultaat is minder

Snelle studenten service betekend dat ze je laptop de dag na je belt ophalen en dan binnen 5 dagen repareren zoniet krijg je een leen laptop. Bij de levering ging het de mist in. Ik had gebeld op 23 Juli en dan zouden ze de laptop de volgende dag ophalen, hier begon het al, ze waren een dag telaat. maarja kan gebeuren. dus ik heb vijf dagen gewacht en de vijfde dag was mijn laptop er nog steeds niet. maarja ze waren tot nu toe elke keer een dag te laat. dus ik wacht nog een dag, nogsteeds niets. Dus de zevende dag ga ik bellen. en de reden waarom de laptop er nog niet was en ik geen leen laptop ontvangen had was omdat de reparatie al klaar was en de laptop de volgende dag zou aankomen. Ik heb intussen nooit een belletje of een mail gehad dat hij klaar zou zijn of een track en trace code. nouja hij is dus klaar. Dus ik wacht op mijn laptop en op de afgesproken datum, je raad het al nogsteeds niets. Dus ik weer bellen; hetzelfde verhaal, dus ik weer wachten; hetzelfde verhaal. inmiddels zijn we 15 dagen verder en ik heb nogsteeds niets gehoord of gezien van mijn laptop of een leenlaptop. dus ik bel vandaag (7 Aug) weer en eindelijk maar toch krijg ik een track en trace code en garantie dat hij morgen aan komt, maar mijn vertrouwen is eigenlijk een beetje weg dus ik verwacht er niet veel meer van.

Ze waren uiteraard te laat maar de klanten service bleef wel vriendelijk.

Scorekaart voor CampusShop.nl