AlgemeenNa herhaaldelijk via mail te worden lastig gevallen om een review achter te laten. (Review spam much...)
Dan mijn niet zo rooskleurige review.
Een externe ssd besteld, nette prijs/kwaliteit verhouding, merk etc niet belangrijk. Heel eerlijk ben voor een van de goedkoopste gb/euro gegaan. Voor de rest nergens naar gekeken. Central point kwam daar in naarboven als een van de goedkoopste (niet de goedkoopste). Deze zag er leuk uit.
Komt het "zakelijke" deel, je kan niks bestellen zonder btw nummer. Ook goed na klein minpuntje toch besteld.
Alles goed, krijg een email dat deze geleverd zou worden. (paar dagen later maar oke) Artikel geleverd, verkeerde artikel.
Paar dagen nadat ze zeiden dat t artikel zou komen. maar toch gekomen
KlantenserviceKlantenservice gebeld, zelfs nog een transcriptie van gesprek gekregen (niet slecht en erg handig) Daar kwam uit dat ze een fout hadden gemaakt en het verkeerde artikel hebben gestuurd. Of nog beter op de website stond duidelijk met naam en artikel nummer en de link met de backoffice is niet goed gegaan. En uiteindelijk een toner geleverd.
Voor de backoffice als er in je order briefje een SSD staat dan geen toner sturen, ook al komt dit "artikel" nummer overeen met je toner. Geef dit probleem terug en laat er contact tussen de klant en jullie over zijn.
Na contact met klantenservice. Koop geannuleerd en geld wordt terug gestort. Niks gehad nu 6 maanden verder...
Beste Gien,
Zoals zojuist besproken hebben wordt de creditering vandaag alsnog opgemaakt. De terugbetaling wordt daarna ingezet.
Vanuit coulance heb ik daarnaast een kortingscode aangemaakt voor 50 Euro Ex BTW. Je kunt deze in onze shop gebruiken en is een jaar geldig.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Met vriendelijk groet,
David Hombroek