CD-ROM-LAND Breda

Op mijn werk ben ik recentelijk over gestapt van een Apple "Magic" keyboard naar een mechanisch toetsenbord. Omdat dit toetsenbord iets hoger ligt wilde ik er een pols ondersteuning bij hebben.

Via de Tweakers pricewatch ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de Cooler Master WR530, CD-ROM-LAND had niet de laagste prijs, maar wel een van de snellere leveringen. Nu weet ik niet exact hoe, maar ik heb in plaats van de large de small besteld, retour aanvraag was echter geen probleem. Vervolgens heb ik meteen de large besteld en die had ik de volgende dag al binnen.

De website zelf oogt echter wel een beetje "outdated".

De eerste bestelling op vrijdag geplaatst, eerst mogelijke lever moment was zaterdag, maar gelukkig kon ik kiezen voor maandag (levering op werkadres).

Vervolgens op maandag de juiste bestelling geplaatst welke dinsdag binnen was.

Retour aanvraag gebeurd "handmatig" waarbij je gewoon een formulier moet invullen, het zou makkelijker zijn om gewoon bij je bestel historie een retour aanvraag knop per product te hebben.

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda