AlgemeenHad Brother MFC-J497DW all-in-one printer besteld. Maar voordat ik überhaupt de bestelling via hun website plaatste, had ik eerst telefonisch geïnformeerd en zeiden dat ze nog 1 op voorraad hebben, als ik gelijk zou bestellen. En ze zouden hetzelfde dag gaan verzenden, zodat ik de volgende dag in huis zou hebben. Via hun website besteld, betaald en wachten maar. Geen verzendbevestiging ontvangen op de einde van de dag. Gelijk de volgende ochtend gebeld om te vragen naar mijn bestelling en de medewerkster antwoordde dat er iets mis is gegaan met de verwerking van mijn bestelling. Na overleg met zijn collega, hadden ze de printer nog, maar met ingedeukte doos. De printer zelf zou niks mankeren. Die risico ga ik niet nemen en kom weer bedrogen uit. Kan weer wachten op mijn geld dat binnen 7 werkdagen gestort zou worden. Dat is niet eerlijk, terwijl je met ideal in enkele seconden betaalt, maar bij retour geld, dat het lang zou moeten duren. Bij een ander webshop ook misgegaan en daar zit ik ook op mijn geld te wachten. Ik run geen bank dat ik overal geld kan strooien. Dan maar bij een landelijke webshop besteld en €10,- meer betaald, dan hoop ik maar dat bij mijn derde poging wel goed gaat komen.
KlantenserviceMevrouw van de klantenservice is aardig, maar je wordt misleid. En nog steeds op hun website, laten ze zien dat de artikel op voorraad is en met de vermelding VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS. Dat klopt dus niet. Ja, die ene printer in de ingedeukte doos, proberen ze te slijten aan de consument. Ze zeggen wel netjes, alles achteraf erbij, nadat je ze betaald hebt.
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij begrijpen dat u uw bestelling graag zo snel mogelijk geleverd wilt krijgen. Zoals telefonisch besproken hadden wij op het moment dat u de bestelling heeft geplaatst nog 1 printer op voorraad. Wij hadden u tijdens dit gesprek ook direct aan kunnen geven dat de verpakking van de printer beschadigd was. Helaas is dit pas achteraf gebeurt. Onze excuses hiervoor. Uiteraard is alleen de verpakking van de printer licht beschadigd. Met de printer zelf is niets aan de hand, deze is 100% nieuw en ongebruikt. U heeft op de printer exact dezelfde garantie als op een printer waarvan de verpakking geen beschadiging heeft.
Wanneer u een bestelling annuleert dan storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 7 werkdagen, terug op uw rekening.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact met opnemen met onze klantenservice. U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00 uur tot 17:30 uur, op telefoonnummer 0318-270 270.
Printerland.nl