123inkt.nl

Had Brother MFC-J497DW aĺl in one printer besteld via hun website met de vermelding, OP VOORRAAD / VANDAAG BESTELD, MORGEN IN HUIS vermelding op hun eigen website. Besteld, betaald en paar uur later krijg ik een telefoontje van 123inkt.nl dat het betreffende artikel niet voorradig is bij hun eigen leverancier en pas op 18-08-2019 voorradig zou zijn. Bestelling geannuleerd en mijn geld teruggevraagd. Nu op mijn geld wachten, terwijl bij afrekenen in enkele seconden geschied. Nog steeds op hun website laat die zien dat het artikel op voorraad is. Slechte zaak door de klant te misleiden. Update review. Nadat ik deze review had geplaatst, heb ik in zeer korte tijd (na 30 min) mijn geld retour gekregen. Toeval of bewust (nadat de 123inkt.nl meegelezen heeft) weet ik niet, maar geld heb ik weer terug.

De medewerker staat je vriendelijk te woord en belt ook tijdig, maar de vermelding voorraad status klopt nog altijd niet.

Fijn te lezen dat je inmiddels het geld retour hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de wijze waarop je te woord bent gestaan. Het spijt ons dat wij onze beloftes niet waar hebben kunnen maken over de aflevering van uw bestelling. Groetjes, 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk