bol

Product besteld, maar Bol.com levert maar niet, en klantenservice doet alsof de neus bloed...

Vrijdag 19-07 een Polar OH1 hartslagmeter besteld. Hardstikke courant product, op voorraad, en via Bol.com zelf, niet een re-seller. Zou zaterdag 20-07 geleverd worden.

Zaterdat 20-07 een email dat ze de levertijd verkeerd ingeschat hebben. Vervelend maar kan gebeuren, het product wordt nu maandag 22-07 bezorgd... (waarom niet zondag? Nou ja..)

Maandag 22-07 wederom een email dat het product vertraagd is. Verwachte leverdatum: 'morgen in huis'.

Dinsdag 23-07 eind van de dag contact gehad met de web-service van Bol.com. "Wat vervelend, er is wat fout gegaan, het product is op voorraad, maar ik zal het doorzetten, u ontvangt het echt morgen."

Donderdag 25-07 zelf maar eens gebeld met de klantenservice. "Wat vervelend meneer, ik zet het door, hij komt echt morgen! En ik zal zorgen dat u vandaag of morgen teruggebeld of gemailt wordt (en daarna telefoonnummer en emailadres gecontroleerd).

Vrijdag 26-07 eind van de dag nog niets ontvangen, gelezen of gehoord dus de klantenservice zelf nogmaals gebeld. "Wat vervelend meneer, maar u krijgt het echt morgen". Heeft u nog even geduld. U krijgt bericht!

Maandag 29-07 nog steeds geen pakket, email of telefoontje... Klantenservice wéér gebeld. "Wat vervelend meneer, ik zet het door naar afdeling X en dan krijgt u het morgen. Ik zal er persoonlijk achteraan zitten dat u teruggebeld wordt".

Al deze tijd is het product op voorraad en 'morgen leverbaar'. Er is vast iets mis met de eerste bestelling, en vermoed dat als ik een tweede bestel, dat die er morgen gewoon is. Ik zou dat kunnen doen, en de eerste terug sturen, maar dan zadel ik Bol.com ook met onnodig werk op, en kan ik de cadeaubon niet inleveren die ik in de originele bestelling gebruikt heb.

Kom op Bol.com! Hoe moeilijk is het om een (courant) product te leveren? Ik heb er begrip voor als het even niet lukt (zoals in het begin), maar anderhalve week een courant product niet leveren én beloftes meermaals niet nakomen vind ik zwaar teleurstellend!

Ik ga binnenkort op vakantie, en kan Bol.com een paar weken niet meer achter de broek aan zitten. Ik weet niet of het ooit nog geleverd wordt (en zal vermoedelijk zonder hartslagmeter op vakantie gaan).

Update Woensdag 31-07 uiteraard geen enkel bericht. Klantenservice weer gebeld. Deze meneer wist mij te vertellen dat de afdeling 'vertraagde leveringen' er mee bezig was, maar erg druk was, en daarom wellicht nog geen bericht had gestuurd. De verwachte leverdatum stond op 'morgen' dus of ik nog even kon wachten. Toen ik uitlegde dat hij de derde met exact dit verhaal was, legde hij ook uit dat Bol.com na 10 werkdagen pas het naar nòg een andere afdeling kon doorgezet worden, welke er dan naar kon kijken. Dat is handig, dan ben ik nét op vakantie :(

Bol.com heeft meermaals beloofd te verzenden, maar doet het gewoon niet,m ondanks dat ze het product gewoon op voorraad hebben. Zorg da je je zaakjes op orde hebt Bol.com, en maak geen beloftes die je niet nakomt.

De jongens/meisjes bij de klantenservice zijn heel netjes en leven met mij mee. Echter beloven ze ook dingen (terugbellen etc) die ze niet nakomen. Dat vind ik teleurstellend.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk