HelloTV

Mooie overzichtelijke site met goede en nette uitleg. Betaling was snel verwekt en werd ook netjes via email verzonden plus dat het meteen goed werd weer gegeven op de site bij de bestelling

Duurde even voordat ik de mail van Postnl kreeg met daarin de verzendinfo maar dit lag niet aan plattetv.nl
Heb hier wel contact over opgenomen en werd goed behandeld
En heb ik mijn bestelling netjes en op tijd binnen gekregen

Heb contact gehad via mail en Whatsapp vanwege de late verzendinfo via Postnl en deze werden beide heel netjes en goed beantwoord. Ook heb ik later na de levering nog contact gehad via Whatsapp vanwege een vraag over het bestelde item..ook hierbij werd ik heel netjes geholpen wegwijs gemaakt met mijn probleem

Natuurlijk kan ik hier wel een heel verhaal neerzetten omdat ik kans kan zou kunnen maken op een prijs..maar ben gewoon zeer tevreden over deze winkel
De wijze hoe ze met hun klanten omgaan en ook de tijd voor je nemen vind ik heel belangrijk
En mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben dan hoop ik dat zij deze mij kunnen leveren

Scorekaart voor HelloTV