AlgemeenOp platteTV gekeken voor een nieuwe TV omdat ik eerder een succesvolle aankoop bij deze winkel had gedaan, waarbij ik tevreden was met de mooie prijsdeal die ik kon maken.
Ook bij mijn gekozen TV stond de melding 'Zomerdeal', met de onderschrift: Op dit product ontvangt u altijd korting. Vraag naar uw Zomerdeal! (waarbij 'altijd korting' zelfs ik gedrukt was).
Eenmaal contact opgenomen bleek er dus geen deal gemaakt te kunnen worden (kon geen euro af) maar ze wilde me wel graag naar een duurder model toe helpen. Toch nog twee sterren extra omdat ik een keer eerder wel een deal heb kunnen maken.
Nadat ik de prijs had opgevraagd kreeg ik te horen dat er geen deal te maken was. Toen ik hen er op wees dat er een tekst bij stond dat er 'altijd korting' werd gegeven zei hij dat het slordig was en dat het verwijderd ging worden. Echter staat de tekst nog steeds online bij het artikel. Niet heel netjes.
Reacties waren verder netjes, duidelijk en kwamen redelijk snel.
Goedemiddag Remi,
Jammer om te vernemen dat we voor het product van uw keuze geen betere prijs konden hanteren, onze excuses!
Omdat onze prijzen dagelijks aangepast worden kan het een enkele keer voorkomen dat de prijs dusdanig laag is dat we echt geen ruimte meer hebben voor een lagere prijs. In zo'n geval bieden we onze klant wel een Cleaner of HDMI kabel kado aan indien er besloten wordt alsnog bij ons te bestellen.
Wij hopen u een volgende keer weer een goede aanbieding te mogen doen en wensen u een hele fijne dag.
Tim
PlatteTV