AlgemeenZeer scherpe aanbieding op retourdeal voor de Denon X4500H. Helaas na 2 weken kapot gegaan en sindsdien zeer moeizaam om werkend product te krijgen (nog steeds in reparatie!).
UPDATE 30/07 Inmiddels week 5, belofte dat de ik mijn product vorige week zou krijgen weer niet nagekomen.
Na 4 weken reparatie (ipv van de beloofde 2-3) gevraagd om een track & trace nummer zodat ik rekening met bezorging kon houden, toen werd mij gevraagd de versterker in Doetinchem te komen ophalen (280km heen en terug).
KlantenserviceNa 2 weken versterker kapot. Werd door PlatteTV naar de support van Denon verwezen, na 1,5 uur in de wacht te hebben gestaan verwees de Denon desk mij terug naar PlatteTV. Versterker bij vestiging Amsterdam ingeleverd, daar vertelde de medewerker mij dat ik waarschijnlijk een nieuwe zou krijgen, ik zou na een paar dagen gebeld worden. Na een week niks gehoord te hebben contact opgenomen met de PlatteTV servicedesk, die vertelde mij dat de versterker ter reparatie is opgestuurd, dit zou 2-3 weken duren. Inmiddels meer dan 3 weken verder en nog helemaal niks gehoord.
Daarnaast zat bij de levering de factuur van een andere klant met alle persoonsgegevens. Ook zou ik een high-speed HDMI kabel krijgen bij de aankoop welke er niet bij zat.
UPDATE 30/07: Na review op Tweakers werd mij beloofd dat ik de versterker vorige week thuis zou krijgen (zie reactie onder). Zaterdag dus maar weer eens contact gezocht omdat ik weer niks hoorde, daar werd aangeboden dat ik de versterker mocht komen ophalen: 280km op en neer rijden! Inmiddels weer een halve week verder en geen idee wat ze aan het doen zijn...
Beste heer/mevrouw,
Dat klinkt niet helemaal zoals u het van ons mag verwachten, ik zoek graag uit waarom dit allemaal zo moeizaam gaat!
Zou u mij wellicht even uw ordergegevens willen toesturen? U kunt mij bereiken via orderdesk@plattetv.nl!
Ik zie uw reactie graag tegemoet en help u verder!
Met vriendelijke groet.
Tim