AlgemeenZeer langzame support, voorraadbeheer niet up-to-date, zeer traag met geld terugstorten maar zichzelf op de borst kloppen dat ze 5 i.p.v. 30 dagen hanteren.
30 dagen is misschien de termijn om vervolgstappen te ondernemen maar een goede shop regelt de zaakjes dezelfde dag in plaats van dat ze een beetje lafhartig rente gaan zitten trekken.
Langzaam, slechte grammatica, onvriendelijk terwijl ze doen alsof ze je een plezier doen
Beste ThaJay,
Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u de support als te langzaam heeft ervaren. We willen dit graag met u oplossen, we kunnen u niet vinden in ons systeem via uw gebruikersnaam op Tweakers, maar u kunt altijd maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 contact met ons opnemen.
Om in te gaan op uw bericht: het is voor ons niet mogelijk om geld op dezelfde dag terug te storten als van ontvangst van de retour. Dit heeft ermee te maken dat een retour eerst verwerkt en geregistreerd moet worden en vervolgens zetten wij het door naar onze financiële afdeling. Die maken op vaste dagen per week het geld over naar alle klanten die daar recht op hebben. Mocht u nog suggesties hebben om het proces te optimaliseren dan horen we het uiteraard graag, zodat we ons constant kunnen blijven verbeteren.
Met vriendelijke groet, Kabelshop.nl team webcare