AO.nl

Bestelproces makkelijk, Amerikaanse koelkast en Oven besteld. De goedkoopste maar toch gebeld of nog korting mogelijk was door aankoop 2 apparaten. En ja hoor code voor 30 eur extra korting per apparaat, toch netjes.
Oude Amerikaanse koelkast netjes meegenomen, wat wel wat zuchten en steunen bij de bezorgers gaf ivm het gewicht van ruim 140 kg. (@ao een vrachtwagen met lift is voor de bezorgers wel wat makkelijker hoor) Nieuwe netjes neergezet en alle verpakkingsmateriaal meegenomen. Via track en trace kun je leuk zien waar de wagen rijd en ze bellen ook nog even 30 minuten van te voren. 3 maal wat gekocht ik ben zeer tevreden klant.

Goed op tijd geleverd, uitgepakt en neergezet. Verpakking weer meegenomen, oude apparaat ook.

Snel aan de telefoon geholpen en kortingscode gekregen, moest wel 2 orders maken ipv één voor gebruik 2 codes, maar dat was een kleine moeite, Order werd bij verzenden weer tot 1 order samengevoegd.

Beste Frank,

Hartelijk bedankt voor je uitgebreide review en beoordeling. Van feedback als de jouwe worden we blij ☺

We doen ons uiterste best om de website en het bestelproces overzichtelijk te maken, dus fijn om te lezen dat dat ook echt zo ervaren wordt! Ook fijn dat je vrolijk werd van de geboden code.

De bezorgers vinden het geen probleem om even te sjouwen, maar zo'n Amerikaan is inderdaad wel een heel goede spieroefening ☺ Dan ruimen we ook netjes op, zodat je direct plezier kunt hebben van je apparaat.
Fijn om te lezen dat alles helemaal bevallen is!

Heel veel plezier van je nieuwe koelkast en oven, en we zijn je natuurlijk graag weer van dienst!

Roos van AO

Scorekaart voor AO.nl