AlgemeenIk heb een "Accu Xiaomi Yi Sports EU Edition" besteld. De afbeelding op de website toonde een originele Yi accu. Ik ging er dan ook vanuit dat ik een originele Yi accu voor de Europese variant van de Yi Sports camera zou ontvangen. Dat gaat om de AZ13-2, die iets dikker is dan de AZ13-1, die geschikt is voor de internationale versie van die camera.
Helaas ontving ik een imitatie van anonieme makelij, en ook geen AZ13-2, maar een AZ13-1, die niet goed past in mijn camera.
Mijn oordeel over deze winkel is dan ook negatief.
Edit: inmiddels heeft de winkel gereageerd. Zie hieronder.
Slecht verpakt in een veel te grote bubbelenvelop, waardoor de accu uit het doosje was gegleden.
KlantenserviceIk moet mijn review aanpassen, want XiaomiProducts blijkt wel een heel snelle en goede klantenservice te hebben.
Korte tijd nadat ik gemaild had ontving ik een reactie, waarin de eigenaar van deze winkel zich verontschuldigde en aanbood om alsnog een originele Yi accu op te sturen, wat inderdaad ook gebeurd is. De aftersales bij XiaomiProducs zit dus wel goed!
De winkel gaf aan niet in de gaten te hebben gehad dat het niet om een originele accu gaat, en neemt dit op met de leverancier.
Goede service dus!