AlgemeenDe betaling ging via een link en was zeer snel en makkelijk te doen. Ik kreeg echter geen bevestiging dat ik betaald had. Nu kon ik dat wel zien in mijn bankrekeningoverzicht maar een bevestigingsmail zou wel fijn zijn om zeker te weten dat de tegenpartij het bedrag ook heeft ontvangen.
VerzendingIk heb een tv en hdmi kabel besteld en daarbij gebruik gemaakt van de installatieservice van platte tv. Bij het bestellen een datum afgesproken waarop ze de tv zouden komen installeren (helaas ook geen schriftelijke bevestiging van gehad zodat je weet dat de afspraak ook bij platte tv vast staat). Door de vakantiedrukte kwam de medewerker van platte tv 3,5 uur te laat maar hij heeft goed werk geleverd. De tv hangt kaarsrecht en stevig aan de muur.
KlantenserviceDe bestelde hdmi kabel bleek niet te werken. Ik kreeg na het melden hiervan meteen een nieuwe opgestuurd. Ik kreeg echter een kortere kabel dan die ik had besteld, maar ook dit heeft platte tv kosteloos hersteld door mij de juiste toe te sturen en de 'foute' kabel mag ik houden. Kortom, alles is netjes, snel en naar tevredenheid opgelost. Ik zal zeker nog eens bij ze bestellen.