AlgemeenAltijd met veel plezier hier artikelen gekocht, maar loop nu tegen een beschamende klantenservice aan. Verkeerde informatie op hun website heeft ervoor gezorgd dat we van Dymo printservers hebben gekocht, die dus niet doen wat we ervan mogen verwachten. Het is geen netwerk oplossing, zoals ook Dymo zelf zegt, maar wat wel op de website van 123inkt staat. Diep beschamend om te zien hoe de klantenservice van 123inkt hier mee omgaat. Past niet bij dit bedrijf en had ik ook niet verwacht. Als HP ze pest, reageren ze als door een wesp gestoken en versturen ze gelijk een persbericht naar al hun klanten. Ze behandelen hun klanten echter zelf net zo. Hoogmoed komt voor de val, zeggen ze wel eens. Aan ons zijn ze op deze manier een klant kwijt. Kijken of de directie van 123inkt dit zo maar laat gebeuren. Ben benieuwd ?
ONS ANTWOORD OP ONDERSTAANDE REACTIE VAN 123INKT:
Welke extra check heb je dan gedaan ? Want volgens Dymo hebben wij gewoon gelijk dat het niet werkt op de manier die jullie beschrijven op jullie website. Het is gewoon geen netwerk oplossing. Wij hebben een professioneel ICT bedrijf het laten installeren in onze Cloud omgeving voor ons en die krijgen het, ook na overleg met Dymo zelf, niet voor elkaar, simpelweg omdat het niet kan. We hebben het meerdere malen geprobeerd, vandaar dat het 4 maanden heeft geduurd, omdat we toen uiteindelijk van Dymo zelf te horen kregen dat het niet mogelijk was. Maar ja, van jullie geen enkele coulance, omdat we de installatie CD's niet mee terug gestuurd zouden hebben. Wel apart, als we ondanks beloftes om terug te worden gebeld, niets van jullies horen, maar jullie, na een vervelende maar terechte slechte review, wel gelijk kunnen reageren.
Als jullie dan na een "extra check" zo overtuigd zijn dat het wel kan, dan laat het maar zien?
Roepen kunnen we allemaal.
Of kom met een andere oplossing voor ons?
Want dat hebben jullie tot op heden ook niet gedaan !
Als je iets wil oplossen, los het dan helemaal op !
Geachte meneer Da Silva,
Goed dat u dit ook via deze weg aan ons kenbaar maakt. Ook na een extra check blijkt de omschrijving op onze website juist te zijn.
Aangezien de artikelen niet aan uw eisen voldeden, hebben wij u zelfs 4 maanden na de aanschafdatum de mogelijkheid geboden om de print servers aan ons te retourneren. Na ontvangst van uw retourzending bleken de artikelen echter niet compleet meer te zijn. Dit is de reden dat de print servers uiteindelijk niet retour genomen konden worden.
Groeten, 123inkt