123inkt.nl

Reinigingscartridges besteld. Gebruikt omdat enkele gaatjes dicht zaten. Volgens procedure 2x5 maal gespoeld. Het resultaat is dat de helft van de inkt toevoerlijnen in de printer (Epson PX820FWD) vol zitten met lucht en deze kleuren dus niet meer printen. Nieuwe inkt wordt daardoor niet meer uit de cartridges gezogen. Printer die nooit kuren heeft gehad is nu onbruikbaar.

Volgens klantenservice vergis ik me en zijn de bellen geen luchtbellen maar bellen van reinigingsvloeistof. Gezien de scherpe contouren en het niet meer aanzuigen van nieuwe inkt zijn dit toch echt luchtbellen. Klantenservice zegt nu opeens dat inkt supply systeem lek zou zijn. Drukverevening in cleaningcartridges waarschijnlijk niet voldoende. Klantenservice reageert hier positief maar houdt in de e-mail ALLE verantwoordelijkheid af. De volgende communicatie richting 123inkt wordt een ingebrekestelling als ze niet met een goed voorstel komen. IK ZOU HIER NIET KOPEN, de ceaningcartridges zijn in ieder geval SLECHT voor je printer.

Goed dat je dit kenbaar maakt. Zou je ons een e-mail willen sturen met je klantgegevens? De mail mag je sturen naar webcare@123inkt.nl. Alvast bedankt! Groetjes, 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk