AlgemeenIk heb een slechte ervaring met platte tv ze zijn zeer onvriendelijk. Ik heb een Samsung tv gekocht bij platte tv en op hun website was een actie verbonden bij deze actie stond geen jaartal maar dat de actie tot 31 juli liep en dat deze actie je gratis recht gaf op draadloze samsung speakers bij aanschaf van een bepaald model. Dit model heb ik gekocht. Maar het bleek een oude actie te zijn welk nog steeds op hun website stond. Het antwoord was we kunnen je niet helpen dus hun nalatigheid het niet verwijderen van de actie benadeeld mij en er is geen excuus of compensatie en dat vind ik zeer klant onvriendelijk. Ik beveel hun dan ook niet aan
VerzendingOk
KlantenserviceIk heb een slechte ervaring met platte tv ze zijn zeer onvriendelijk. Ik heb een Samsung tv gekocht bij platte tv en op hun website was een actie verbonden bij deze actie stond geen jaartal maar dat de actie tot 31 juli liep en dat deze actie je gratis recht gaf op draadloze samsung speakers bij aanschaf van een bepaald model. Dit model heb ik gekocht. Maar het bleek een oude actie te zijn welk nog steeds op hun website stond. Het antwoord was we kunnen je niet helpen dus hun nalatigheid het niet verwijderen van de actie benadeeld mij en er is geen excuus of compensatie en dat vind ik zeer klant onvriendelijk. Ik beveel hun dan ook niet aan
Goedemiddag Miranda,
Jammer om te vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop bij ons, dat is altijd vervelend.
Zoals inmiddels ook per mail besproken staat er op de desbetreffende actie pagina echt dat het een verlopen actie betreft. Enorm spijtig dat u dit over het hoofd heeft gezien maar helaas kunnen we dit in combinatie met de superprijs voor dit uitlopende artikel niet compenseren.
Wij wensen u in ieder geval heel veel plezier met uw aankoop en bij vragen bent u altijd van harte welkom!
Tim
PlatteTV