AlgemeenNiets mis mee. Duidelijke site en prima afhandeling van de betaling. Staat er duidelijk op.
VerzendingTijdvenster onjuist. Inplaats van om 10.00 uur zouden ze om 6.00 uur komen.
KlantenserviceWat een merkwaardig bedrijf op het moment dat het mis gaat. Vanwege problemen met de bezorging en als goedmakertje werd mij de keuze voorgelegd of ik een kortingsbon of een bloemetje wenste te ontvangen. Vond het aan vreemd maar aardig aanbod. Vreemd omdat ik zelf moest kiezen. Maar goed de kortingsbon. Blijkt het een bon te zijn van € 30 met... een minimale besteding van € 400. Het moet niet veel gekker worden. Wat is de reactie van AO. Ach we hebben geen andere bonnen. AO als je iets goed wil maken, dan zou ik willen zeggen, steek het maar... sorry. Maar ik vind dit echt niet kunnen.
Grappig. Binnen no time contact verzoek van AO en de zaak is opgelost. Kijk dat heet klantgerichtheid. Top!
Beste Daniel,
Dank je wel voor het delen van je ervaringen met ons!
Inmiddels hebben we al contact mogen hebben: hartelijk dank voor het open gesprek en fijn dat je alles nog toe wilde lichten!
We vinden het heel fijn dat je blij werd van onze website en de betalingsmogelijkheden! Het tijdsvenster was in jouw geval inderdaad onjuist: gelukkig voor zowel jou als ons waren we er niet om 6:00 ☺
Fijn dat we alles op hebben kunnen lossen en heel veel plezier van je nieuwe apparaat! We zijn je natuurlijk graag weer van dienst in de toekomst.
Roos van AO