123inkt.nl

Originele Epson inkt besteld, krijgen wij 5 minuten na onze bestelling een verkoper aan de lijn die onze bestelling wil omzetten in 123inkt huismerk inkt.
Deze huismerk inkt heeft onze printer zodanig schade toegebracht, dat er een nieuwe printer aangeschaft moest worden. Vervolgens weigert 123inkt verantwoordelijkheid te nemen voor het verkopen van een ondeugdelijk product.
Na veel gesteggel en marketingpraat printer laten repareren door 123inkt, blijkt dat ze zelf testen met originele Epson inkt, en hun eigen inkt dus ook niet vertrouwen. Printer is na reparatie overigens nog steeds niet 100% en geld terugkrijgen word je ook niet makkelijk gemaakt. Wij hebben lessen geleerd en bestellen hier niet weer.

Je krijgt andere producten opgestuurd, zonder duidelijke factuur, en er zitten bergen onnodig plastic omheen.

Klantenservice denkt totaal niet met je mee. Men wil je klacht alleen behandelen als je weer iets aanschaft, er wordt moeilijk gedaan over terugbetalen.

Goed dat je dit via deze weg kenbaar maakt. Wij hebben je inmiddels een e-mail toegestuurd. Mocht je vragen of opmerking hebben, dan willen wij je vragen om te reageren op onze e-mail. Groetjes, 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk