AlgemeenNadat Coolblue helaas duurder was geworden met de wasmachine en AO dezelfde scherpe prijs wel had + cashback. De kans aan AO gegeven. Bestellen gaat soepel, voordeel is dat je achteraf kunt betalen. Wasmachine ingepland om te laten leveren.
Nadat hij is afgeleverd had ik vrij vlot een betaal link verwacht. Dit is buiten AO om dus hebben ze geen invloed op. Was tegen het nachtelijk uur kreeg ik een mail dat ik binnen 7 dagen de betaling moest voldoen. Dus betaal je achteraf er kan een flinke poos tussen zitten.
Mijn gevoel zegt dat AO beetje kaliber Coolblue is alleen nog nieuw op de Nederlandse markt. Wie weet een goede concurrent voor Coolblue.
Niet met de post. Maar met 'eigen' vervoer van AO gebracht. Net voor ze komen belt men op dat ze eraan komen. Eenmaal aangekomen. Wasmachine word netjes uitgepakt (AO neemt de verpakking mee). Men plaatst de wasmachine, sluit hem aan. Test hem hij werkt. Krijgt nog een korte uitleg van de bezorger.
KlantenserviceAangezien ik na een uur nog geen betaal link had. Even bellen. Hiermee meteen een stukje van de bereikbaarheid. Die was vlot. Direct iemand aan de lijn, de vraag voorgelegd. Het kan inderdaad even duren. Mocht ik na 24 uur nog niets hebben dan nog een keer contact opnemen, dat was gelukkig niet nodig. Medewerker vroeg ook als alles was goed gegaan / naar wens.
Beste Robby,
Wat leuk dat je voor ons hebt willen kiezen, en helemaal super dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen!
Hartelijk bedankt voor je beoordeling en de topscores. Helemaal super dat we je blij hebben kunnen maken met het bestelproces en je nieuwe wasmachine! Op de snelheid van de betaallink hebben we inderdaad helaas geen invloed, maar we nemen je feedback zeker mee. Fijn dat je je ervaringen met ons wilde delen!
Heel veel plezier van je nieuwe wasmachine en we staan graag weer voor je klaar!
Roos van AO