Reichelt

Ik raad Nederlanders af om bij deze webshop te bestellen. Ik denk dat mensen in Duitsland deze webshop wel als prettig zullen ervaren, maar voor mij was het een teleurstelling. De website is wat rommelig maar verder helemaal oké. De vertalingen naar het Nederlands kunnen nog iets uitgebreid worden. Maar verder qua prijzen, emails, informatie etc. is het een goede webshop. Het is vooral de verzending en klantenservice die de prijs omlaag halen.

Voor de bestelling van 4 producten had ik gekozen voor de wat snellere en duurdere UPS bezorgservice. Er stond 2-3 werkdagen voor de totale bestelling. Opeens krijg ik een bericht dat er al een pakket bij UPS is afgeleverd en dit pakket kreeg ik de volgende dag thuis. Wel was dit zonder tijdsindicatie waardoor ik niet kon plannen wanneer ik thuis moest zijn. Erg vervelend als je een baan hebt. UPS zei “End of the day” maar bezorgde uiteindelijk om half 3. Dit was 1 van de 4 producten, er misten er nog 3. Product 1 was wel in goede staat bezorgd. Ik heb geen bericht gekregen van Reichelt wanneer de andere 3 zouden komen. Het is nu de 2e werkdag en ik kan alleen zien bij UPS dat zij de order hebben gemeld. Of dit pakket morgen (de 3e werkdag) komt of overmorgen, of nog later weet ik niet. Ik krijg geen tijdsindicatie van Reichelt of UPS wanneer ik de andere 3 van de 4 producten wel krijg. Ik moet dus wachten, kan niet plannen wanneer ik thuis moet zijn en ik ben dit allemaal te weten gekomen door zelf contact op te nemen met Reichelt en met UPS. Gewoon niet goed dit.

Op zich goed. Ze stonden me heel vriendelijk te woord en er was iemand die Engels sprak. Yay! Helaas kon de klantenservice mij ook geen duidelijkheid geven wanneer de 3 van de 4 producten bezorgd zouden worden. Het enige wat ik kreeg is dat het vandaag de deur uit ging.

Scorekaart voor Reichelt