Gsmweb.nl

Men lokt met lage prijzen en de claim dat een toestel op voorraad is. Dat laatste blijkt echter niet waar, en men laat ook niet weten wat de status is. Bij ieder contact wordt het toestel 'over twee dagen' of 'vanmiddag' verstuurd, maar niets is minder waar. Men heeft het toestel niet op voorraad, maar het blijft wel als op voorraad op de website staan. Mijns inziens zou deze aanbieder uit Pricewatch gehaald moeten worden. Mijn bestelling heb ik inmiddels geannuleerd.

Men verzendt simpelweg niet volgens afspraak. Veel langer wachten dan aangegeven is kennelijk de norm. Ik heb geen idee wanneer ik mijn bestelling daadwerkelijk mag verwachten, en het pro-actief sturen van updates over de bestelling vanuit gsmweb kan er kennelijk ook niet vanaf: enkel met actief contact opnemen hoor je iets (voor wat het waard is).

Ongeïnteresseerd, en blijft liegen over levertijden. Over de status op de website wordt zogenaamd een notitie gemaakt, maar daar wordt overduidelijk verder niets mee gedaan. Simpelweg waardeloos.

Scorekaart voor Gsmweb.nl