AlgemeenIk was op zoek naar een Heos AMP. Ze hadden een mooie aanbieding van 1 met wat zichtbare lijmresten. Daar had ik geen problemen mee en dus besteld. Het bestelproces verliep prima t/m de betaling.
KlantenserviceVoor 23:59 besteld volgende dag geleverd staat er op de site. Maar de volgende dag kwam niks en omdat ik verder ook niks gehoord had, de klantenservice gebeld. He vreemd die had vandaag al geleverd moeten worden krijg je als antwoord, maar ik zie nu dat ie in het scanproces zit. Dus morgen wordt die geleverd. Maar helaas weer geen kreeg ik de volgende ochtend al een email dat i.v.m. verbouwing magazijn konden ze het artikel niet terugvinden en heeft het pakket hierdoor vertraging. Aangezien het om een vaderdagcadeau ging, gevraagd of het mogelijk was om het dan op te halen.
Hier kreeg ik geen antwoord op, maar wel dat er artikel niet meer beschikbaar was. Ze hadden wel een alternatief, maar daarvoor moest ik wel 200 Euro bij betalen. Daar had ik niet zoveel zin in. Dus gezegd dat ik niet op het aanbod inging en graag mijn geld terug wilde. Kreeg vrij vlot de bevestiging dat de order geannuleerd was en zou binnen "enkele" dagen mijn geld terugkrijgen.
Kijk ik later op de dag op de site is het artikel weer gewoon voorradig (nu ook nog steeds). Dus mail ik de klantenservice met de vraag of het alsnog geleverd kan worden. Daar krijg ik geen antwoord op, maar wel dat het aankoopbedrag binnen 1-2 werkdagen op mijn rekening zou staan. Dit duurde ook iets langer, want uiteindelijk na 5 werkdagen staat het geld weer op mijn rekening.