AlgemeenHeb een hele set gekocht van Sonos voor bijna 1800€ bij PlatteTV maar de service is waardeloos en de klanten service is 2 keer waardeloos.
Ik vraag vandaag hoe het er voor staat met mijn bestelling via de app krijg na 10 min antwoord hij zou het gelijk even na kijken en ben ondertussen al een uur verder maar heb nog steeds geen antwoord.
Via de chat live is net zo waardeloos,ik vroeg een of prijs deal maar kreeg een antwoord zo iets van graag of niet.
Alleen in de winkel zijn ze wel behulpzaam dat weer wel.
1 ding weet ik zeker,ik koop nooit meer iets online bij plattetv !!!!
Ze verkopen dingen wat ze niet eens op voorraad hebben
KlantenserviceHeb een hele set gekocht van Sonos voor bijna 1800€ bij PlatteTV maar de service is waardeloos en de klanten service is 2 keer waardeloos.
Alleen in de winkel zijn ze wel behulpzaam dat weer wel.
1 ding weet ik zeker,ik koop nooit meer iets online bij plattetv !!!!
Beste mevrouw Oylum,
Jammer om te horen dat uw bestelling niet helemaal naar uw wensen verloopt, onze excuses daarvoor.
U heeft uw aankoop op zaterdag gedaan en gisteren in onze winkel te Zoeterwoude nog enige wijzigingen aangebracht. Aangezien het momenteel Pinksteren is wordt uw bestelling morgen pas verder behandeld door ons logistiek centrum, verdere details omtrent de levering krijgt u dus morgen nog per mail.
Alvast veel plezier met uw aankopen!
Tim
PlatteTV