AlgemeenConrad verdient wel beter als de huidige 1 ster die er staat. Ik heb reeds tientallen keren bij hun besteld, en steeds is het in orde gekomen met de bestellingen. Meestal geraadschap, of electrisch materiaal, zaken die je moeilijk ergens anders vindt of uizonderlijk eens IT materiaal. De levertijden zijn meestal juist, maar hier durven ze er een loopje mee nemen (more as a guideline than an actual rule). Zeer dringende noodbestellingen zou ik er inderdaad niet plaatsen.
Een grote internet winkel, meer gericht op de antieke werkwijze van hun al even oude en grote bedrijven als klant, die hun bestelnummers vanbuiten kennen. Alles moet er snel verlopen waardoor er wel fouten gebeuren, maar deze worden rechtgezet.
Hun prijzen zijn dikwijls bij de duurste en de goedkoopste, al naargelang het artikel. Maar je vind er ook echt wel alles. Als je de bluts met de builen neemt, en kunt leven met hun tekortkomingen is dit wel een ok webwinkel.
Alles komt toe in zeer degelijk dozen met voldoende verpakkings materiaal. Het merendeel vanaf dag 1 of 2. Sommige stukken kunnen er wel eens een weekje of iets langer over doen.
KlantenserviceVerkeerd geleverde of defecte items zijn altijd zonder pardon gewisseld. Een echte hulplijn kan je er wel niet verwachten vrees ik. Maar zolang je dingen koopt waarvan je weet waar je met bezig bent is dit geen probleem.