AlgemeenSlechte ervaring.
Bij een eerste bestelling kies ik altijd voor afhalen om naar de bedrijfsvoering te kijken en om me daar een mening over te vormen. Het bedrijfje is klein en bevindt zich in een reguliere woonwijk in een gewoon huis, eigenlijk een plakbandkantoortje. Dit wil zeggen men besteld voor je en verdiend daaraan. Zoek je iets dat je toch graag met zekerheid wil ontvangen op korte termijn dan krijg je geen garanties qua levertermijn en schermt men met een afhaalbericht. Mijn ervaring is dat ik weliswaar een bericht gehad heb over een afhaalbericht maar daarna nog meerdere mailwisselingen gehad heb. Na dit eerste bericht zijn we, op maandag, afspraken gaan maken over het afhalen. In eerste instantie was het voorstel dinsdag na 20 uur, maar dat kwam mij niet goed uit. Afgesproken voor woensdag en dat kon de hele dag. Bij aankomst is het product niet aanwezig. Het bedrijfje, koopt voor je in bij een leverancier en laat het dan bij je bezorgen. Of je kunt het in Valkenswaard af komen halen. Ik zie nu pas de reviews en ga nu toch maar bij een wat gerenommeerder bedrijf als bijvoorbeeld CoolBlue bestellen, levering binnen 24 uur. Het bestellen bij een dergelijk bedrijf als MNM/Hardwarewebwinkel is de paar euro verschil niet waard. Ieder mag het zelf weten maar mijn ervaring is dat je hier niet moet zijn. De contactpersonen kunnen schriftelijk en verbaal een leuk verhaal ophangen maar de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid is ver te zoeken.
Goedemorgen,
Dank u voor de 'door u reeds aangekondigde' review.
Ik kan hier eigenlijk alleen maar heel kort en duidelijk over zijn. U heeft niet gelezen wat ik geschreven heb. Ik schreef letterlijk:
Ik verwacht de switch morgen binnen waarna de order af te halen is. U krijgt nog automatisch een bericht als de switch klaar ligt voor u.
U heeft GEEN bericht ontvangen om af te halen, het woordje verwacht staat erbij, dus als u dan zelf besluit langs te komen, dan is dit spijtig maar staat u voor niets aan de deur.
Uw ervaring is blijkbaar minder dan de grote hoeveelheid mensen die naar volle tevredenheid bij ons bestellen, wellicht dat die iets meer tijd nemen om een mail te lezen en geen aannames doen.
Maurice van Rooij
Team HardwareWebwinkel.nl