Gsmweb.nl

Belangrijk! Lezen tot eind!

Techniek die gsmweb, een bedrijf met 25 volgers op instagram, gebruikt om klanten te lokken is mede om op de site te vermelden 'voorradig 2dgn direct leverbaar'. Dit is in praktijk 8 (voor mij) tot 30 DAGEN (andere reviews) wachten op je telefoon!! Als je er wat van zegt via helpdesk dan wordt er gezegd dat ze er mee bezig zijn en dat het er niet hoort te staan.

Die medewerkers weten niet dat deze lokmiddel binnen 5min van de site gehaald kan worden (zodoende kan het zijn dat deze medewerkers JAREN! het antwoord geven van: 'we zijn er mee bezig'. Dezelfde klacht is al 10 jaar oud!

Dus denkvermogen van deze lui is ernstig laag waar je ook niet verder mee komt als helpdesk. Ik ben dus 3 dagen klant en al drie klachten die ik heb die te maken hebben met onprofessioneel benadering van je klachten en geen effectief preventie nadat een klacht duidelijk is bewezen als terechte klacht. (Of terechte bedrog/misleiding)

Ze laten het simpelweg staan (geen preventie) zodat het een klacht wordt voor de volgende klant! Omdat het bij de lok-acties hoort van de site. IK VIND DAT EEN ONSMAKELIJKE VIEZE MANIER VAN WERKEN! (Vandaar 1ster!

Stel dat je hun belt en een fout aangeeft in de website dat een telefoon op 0,80 cent staat in plaats van 800euro DAN HALEN ZE HET IN EEN OOGBLINK WEG!

(En dan claimen medewerkers (zoals zij bij andere reviews hieronder ook doet) zo van: 'soms matched onze voorraad niet en de leverancier is dan te laat)

Iedereen weet anno 2019 dat het kinderwerk is om je magazijn issues in te laten programmeren op je website ( de promotiebanner 'voorradig' automatische van de website gehaald wordt als de laatste product de deur uit is (en vooral als je mensen een vetragings email stuurt en dus iedereen op de hoogte is dat het product een week niet aan zal komen ).

EN BIJ GEEN- OF EEN TE LATE LEVERING ALSNOG NIET INSCANNEN ALS VOORRADIG! Pas inscannen als de dozen magazijn binnen worden gereden.

Exactly zoals je niet kan bellen in de nacht maar gsmweb (lijn programmering).
Trouwens, een website bestaat al 60% uit automatische aan of uitgaan van meldingen bij allerlei situatie.
En een programmeur staat constant 24/7 klaar voor het bedrijf.

Zoals bijv bij Gamma.nl het voorradig bannertje automatische weg is als een laatste product de kassa voorbij gaat. (Niet alleen Gamma hoor, like nog andere 124.000 sites, ahum.

De medewerker zijnweer zo een geval die blijkbaar niet op de hoogte zijn dat hun superieuren dit weloverwogen zo willen houden als lok-middel. (Of beledigen ze bewust jou intellect waar je bij staat)

Ik kan letterlijke bewijzen dat het niet eens 1 UUR WERK is voor een programmeur (magazijn laten matchen met website) voor een klacht van meer dan 10 JAAR OUD? Go figure! Misleiding en bedrog spat er dus vanaf!

Tot nu niet geleverd en heb vandaag de bestelling van mobiel plus abbo van Vodafone stop gezet. Ten koste van voda klant dus

Geen begrip tonen dat een klacht niet zo vaak (90%) kan ontstaan. Afgelopen tien jaar is dit klant nummer 1 bij hun

Scorekaart voor Gsmweb.nl