AlgemeenIn het voorjaar openbaarde zich, 2 jaar en 4 maanden na aankoop, een hinderlijke storing op mijn Samsung TV. Reparatie door Samsung NL was niet mogelijk omdat het een buitenlands exemplaar betrof. Daarom wilde TVreus wel zorgen voor reparatie onder coulance (239,- plus 39,- voor vervangend tst). Op 11 feb. volgde de omruil. Echter: na diverse mailtjes en zeer vage toezeggingen heb ik na 3 maanden mijn eigen TV nog niet steeds niet terug. Telefonisch is TVreus, buiten het antwoordapparaat, onbereikbaar. Op concrete vragen via email krijg ik hele vage ontwijkende antwoorden. Blijkbaar is men niet in staat om aan deze service te voldoen en houdt men de klant aan het lijntje. Kortom een zeer onbevredigende situatie en daardoor ben ik zeer ontevreden.
VerzendingWacht sinds februari op terug levering van mijn gerepareerde TV
KlantenserviceOp concrete vragen via email, krijg ik zeer ontwijkende antwoorden of helemaal geen antwoord. Telefonisch is de TVreus onbereikbaar. Je krijgt een antwoordapparaat te horen i.p.v. een medewerker. De telefoonkosten tellen maar door, maar na een half uur of nog langer verbreek ik maar de verbinding, omdat ik niet de indruk krijg dat er ooit wordt opgenomen