AlgemeenTijdens Koningsdag (een zaterdag) waren er meerdere winkels welke de LG OLED55B8PLA voor 999 euro aanboden. Eerst proberen te bestellen bij een andere lokale webshop, maar deze gaf al snel aan dat het product niet op voorraad was. Vervolgens voor PlatteTV gekozen omdat deze goed uit de Tweakers shopreviews kwam en het product op voorraad had.
Uiteindelijk een week kunnen wachten op de televisie. Als ik dat geweten had had ik gekozen voor de webshop die zijn voorraadstatus wel op orde had. Ook stond de televisie gedurende de hele week op "Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis", wat dus niet klopte.
Let bij deze winkel dus op de voorraadstatus, deze is niet altijd kloppend.
Maandag bericht: "Dit artikel is op voorraad in ons centrale magazijn en is voor u besteld. Met ongeveer twee werkdagen komt uw bestelling bij ons verzendcentrum binnen en wordt deze direct naar u verzonden". Donderdag contact opgenomen met de klantenservice en de melding was dat de leverancier de televisie nog niet naar ze had opgestuurd. Hun "centrale magazijn" is dus gewoon de groothandel.
Vrijdag verzendbevestiging met de melding: "Onze vervoerder zal aanbieden uw bestelling voor u uit te pakken en te controleren zodat u kunt zien dat uw bestelling in de juiste staat is aangeboden, vervolgens kunt u tekenen voor correcte levering". Dit kon echter niet volgens de bezorger, omdat het op een andere manier verzonden had moeten worden waarbij er twee bezorgers zouden zijn en een ruimer tijdvak. Gelukkig bleek de televisie het uitpakken later gewoon intact.
Beste heer / mevrouw,
Ten eerste instantie vervelend om te horen dat het bestelde product niet direct beschikbaar was.
Door de huidige drukte kan de voorraad indicatie van de winkels in combinatie met de online voorraad helaas wel eens afwijken. Nogmaals onze excuses voor de gemaakte fout.
Wij nemen dit zeker intern mee om in het vervolg de levertijd vanuit ons centrale magazijn concreter weer te kunnen geven.
Hopend dat u ondanks de levertijd toch heel veel plezier zult ervaren van uw geweldige aankoop.
Justin
Plattetv.nl