HelloTV

Ze hadden mij een deal gedaan voor alleen een tv via de mail waar ik akkoord mee ging. Echter, ik kreeg continue vervolgvragen van Tim, de emailverkoopman van dienst. Dat ging de hele dag maar door. Uiteindelijk de deal niet kunnen sluiten. Eerst weer een kabel, dan weer een extragarantie. Een ik maar zeggen .. Ik wil alleen een tv kopen. Kortom, tenenkrommend. Waardeloos bedrijf dus.

Zie boven. Deze review gaat over de verkoper Tim via de mail. De chat is prima. Heb ook eerder producten bij hen gekocht.

De reactie op mijn review hieronder heeft aan dat dit bedrijf de weg kwijt is. Verkopen, beuken totdat je toehapt. Dat is wat anders als goed adviseren mijn beste .......

Goedemiddag Gerald,

Jammer te horen dat we er samen niet uit kwamen, we hadden u graag geholpen aan een mooie aankoop.

Wij zullen u altijd optimaal adviseren bij de aankoop van uw TV, dit zodat er achteraf nooit gezegd kan worden dat wij u niet voldoende informatie hebben gegeven. Spijtig dat u dit niet van ons kon waarderen.

Wij hopen dat u elders de TV naar uw wensen zult vinden en wensen u hier alvast veel plezier mee.

Prettige dag gewenst!

Justin