TVreus.nl

Fantastische service, hele vriendelijke klantenservice, zeer snelle bezorging. En de goedkoopste die ik op het internet kon vinden. Meer kan ik ik er niet over zeggen.

We hadden een 55 inch samsung tv gekocht , echter zat een kleine vlek in het scherm. De volgende dag contact gehad met de klantenservice, en gelijk de belofte gekregen morgen dat de "oude" de tv omgeruild word voor een nieuwe.

Ik ben gewoon verbaast over de zeer nette manier van klantvriendelijkheid. Daarom schrijf ik deze review, omdat er vaak een hoop ellende op het internet word gezet, maar als iets goed is, dan blijft de mens vaak (niet altijd) stil

Nogmaals, zoekt u iets wat goed is, qua prijs kwaliteit, en klantvriendelijkheid, twijfel niet en kies voor TVreus.

Zeer snel en zorgvuldig geleverd.
S'avonds om besteld 1900 uur besteld, de volgende morgen om 10 uur al geleverd. Ik sta er gewoon versteld van. Ronduit klasse!👍👍👍

Het contact met de klantenservice is heel netjes en professioneel. Zeer wel willende mensen die absoluut niet moeilijk zijn.

Scorekaart voor TVreus.nl