AlgemeenIk ben zeer ontevreden bij GamePlanetXL, Mijn bestelling is nooit geleverd die ik bestelt heb op 26-04-2019 ik heb contact gehad met postnl die zeggen dat de bestelling is bezorgt, ik heb bij de buren gevraagt die hebben ook niks binnen. Postnl heeft mij verzoekt om met de afzender in contact te gaan voor een oplossing maar gameplanetXL heeft sinds dien nooit gereageert op een belletje ik heb ze nu al meer dan 10x gebeld en krijg steeds te horen dat er niemand is die de telefoon kan opnemen en op mijn mails word ook niet gereageerd. Ik werk heel hard voor mij geld en 45 euro is heel veel geld voor mij zoveel koste de game die ik had bestelt. ik ben heel heel erg verdrietig dat mij bestelling niet is geleverd en dan gameplanetXL zo oncontactbaar is er is niks wat ik kan doen en mijn geld is zo verdwenen. ik had veel reviews gelezen over deze site en hoopte echt in de toekomst ook aankopen te doen hier echt heel heel ontevreden. Als gameplanetXL dit ziet help mij alstublieft. Ik wil mijn geld terug.
Update : opgelost ik heb mijn game ontvangen er was geen rekening gehouden met koningsdag, ik heb mijn game ontvangen je krijg wat je wilt voor de beste prijs, super bllij.
Geen track en trace code . verzending gaat via post dus niet via pakkettendienst.
KlantenserviceNooit telefonisch bereikbaar via het nummer dat op tweakers staat. Echter worden op mails veels te laat gereageerd, ik ben hier niet heel comfortabel mee vandaar dat ik bang ben geen grote bestellingen hier te doen zoals 3 games kopen tenzij hier een track en trace code wordt gegeven of de klantenservice even flink verbetert wordt maar voor de prijs van de games kan je niet klagen
Beste Isa,
Bedankt voor je feedback.
De game is besteld op 26-4-2019. Deze zou normaliter op zaterdag 27-4-2019 geleverd moeten worden. Echter was zaterdag 27-4-2019 Koningsdag, op deze dag werd er bij PostNL niet gewerkt. Zowel de postbezorging als de postsortering werden opgeschoven. Op zondag zijn de poststukken gesorteerd en de bezorging hiervan kon tot woensdag 1-5-2019 op zich laten wachten (aldus PostNL).
Gezien het gering aantal complicaties werken wij over het algemeen met een ticketsysteem en hebben geen vaste telefoontijden. Wanneer een zending een vertraging oploopt of er een ander probleem optreedt kun je ons hierover een e-mail sturen (zo ook aangegeven op onze site en in onze bevestigingsmail) die wij in het geval van een complicatie omzetten in een ticket. Deze tickets worden doorgaans binnen twee uur in behandeling genomen. Jou zending had geen officiële vertraging opgelopen zodoende werd deze niet gelijk beantwoord maar zou dit later op de dag wel zijn gebeurd als gewone email.
Hopende je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Met vriendelijke groeten,
GamePlanetXL