AlgemeenIk heb een projectiescherm gekocht via de webshop. Ze hebben een groot assortiment tegen prima prijzen.
VerzendingLevertijd 1-3 dagen blijkt achteraf misleidend omdat alles vanuit Duitsland wordt verstuurd en dat lukt niet in 1 dag.
KlantenserviceOmdat het scherm niet paste wilde ik het retourneren. Hierbij kwam ik erachter dat ik het naar Duitsland moet retourneren. Omdat het om een pakket gaat van 1,43 meter lang, kost dit met UPS bijna 40 euro. PostNL, DHL, etc. versturen geen lange pakketten. Ik heb telefonisch contact gezocht met Visunext Nederland om te overleggen, maar het moet echt naar Duitsland. "Wij accepteren geen pakketten in onze Nederlandse vestiging en het staat in de leveringsvoorwaarden dus u had het kunnen weten." Dat klopt inderdaad, die 9 kantjes PDF met voorwaarden heb ik niet in detail gelezen. Ik verwacht gewoon niet dat als je bij een bedrijf in Nederland koopt dat je moet retourneren naar Duitsland. Dat zou in het aankoopproces echt duidelijker moeten zijn. Daarom plaats ik deze review ook: een gewaarschuwd mens telt voor twee.