AlgemeenOntduiken garantieverplichting.
Een aantal maanden geleden een laserprinter aangeschaft met extra toners van het huismerk 123inkt. (een flink bedrag) De afdrukken werden op een gegeven moment wat slechter en er kwamen strepen in de gele en magenta afdrukken.Deze week vloog het gele poeder uit de gele toner door de hele printer. Deze verwijderd en vervangen, de printer schoongemaakt en contact gezocht met 123inkt. Ik kreeg het verzoek de nodige testen te doen en afdrukken op te sturen. Ik heb ook foto's opgestuurd van de, naar mijn inziens, kapotte toners. Uiteraard had ik geen afdruk met de gele toner. Er werd mij mede gedeeld dat de gele toner leeg was! Dit kon men zien aan de strepen. Bij verplaatsing van de toner komt er nog steeds poeder uit. Nu gaf de magenta ook strepen. Deze schijnt dan niet leeg te zijn en alleen deze willen ze vergoeden, terwijl ze op alle producten levenslange garantie geven??? Daarbij werd ook alvast vermeld dat men geen garantie kan geven op de cyaan toner, terwijl deze het (nog) doet. Alle toners zaten nog voor 2/3 vol. Hopelijk zie ik de vervangende toner snel verschijnen maar toners van 123inkt zou ik niet willen adviseren! Het predicaat "Beste webwinkel van Nederland" is wat mij betreft ook wat overtrokken.
Goed dat je je ervaring via deze weg kenbaar maakt. Wij hebben je inmiddels per e-mail voorzien van een oplossing. Graag lezen wij of je akkoord gaat met ons voorstel. Groetjes, 123inkt