Aces Direct | zakelijk

Ik heb hier een videokaart besteld na een tweakers price-alert. Was ongeveer helft van de prijs, dus ik dacht een goed deal te hebben. Misschien een outlet prijs ofzo.
Helaas kreeg ik bericht dat voor deze prijs niet kon worden geleverd en de bestelling geannuleerd zou worden. Ik had echter na een paar dagen nog geen creditfactuur of geld op mijn rekening, maar inmiddels wel bericht dat er een pakketje onderweg was. Ik leek dus toch mijn bestelling te krijgen.
Echter was ik niet thuis bij aflevering. Aces Direct geeft blijkbaar aan bij DHL dat ze niet bij de buren mogen afgeven.
Bizar genoeg moest ik het pakket dus binnen 7 dagen ophalen aan de andere kant van de stad bij DHL distributie centrum in het havengebied van Amsterdam.
Kostte mij 40 minuten heen en 40 minuten terug met de auto (en dus ook wat brandstof) om bij mijn pakketje te komen. Daar aangekomen leek de doos al iets te klein. Helaas niet goed over gedacht en eerst getekend voordat ik de doos open maakte. Uiteindelijk bleek een moederboard in de doos te zitten. Terug gelopen naar de balie, maar omdat ik al had getekend kon ik niet meer retour zenden en moest ik het pakket mee naar huis nemen, contact opnemen met Aces direct en via hen regelen dat het pakket weer bij ze terug kwam. Dat deed ik en van hun kant kwam de suggestie dat ik mijn geld terug kreeg als het pakket binnen was, maar ik ook de optie had het product te houden en mijn geld dan niet terug gestort zou worden. (beetje gekke suggestie, want wat moet ik met een willekeurig moederboard?) Van hen retourlabels ontvangen en terug gestuurd. Vervolgens duurde het 9 dagen na creditfactuur voordat ik mijn geld terug had en 3 weken vanaf de dag dat ik mijn bestelling plaatste.

Een aantal uren en veel frustratie kwijt geweest dus, aan twee maal een fout van Aces Direct (en het rare beleid om geen pakketjes aan de buren te geven). Om vervolgens na 3 weken nog steeds geen nieuwe videokaart te hebben. Vanaf de kant van Aces direct zowel per mail als telefonisch geen enkele vorm van excuses.

Geen briefje in de bus. Alleen door toevallig in te loggen op mijn account kon ik zien dat het pakket aan de deur was geweest. Vervolgens pakket niet aan buren afgeven en ook niet op een DHL punt in de buurt, maar letterlijk aan de andere kant van de stad in de middle of nowhere.

Na uitleg van mij missie om mijn (blijkbaar verkeerde) pakket te ontvangen geen excuses o.i.d.

Beste,

Hartelijk bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend dat u de dupe bent geworden van een verkeerde automatische koppeling. Helaas konden wij niet meer alle foutieve producten op tijd terugroepen.

Wij hebben een melding gemaakt bij onze leverancier en we doen ons best om dit in de toekomst te voorkomen.

Excuses voor het ongemak!

ACES Direct

Scorekaart voor Aces Direct | zakelijk